ΒELLISIMO – ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ – ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΥΖΥΜΟΝ – ΦΑΡΜΑ ΖΟΥΡΝΑΣ * ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΜΑΝΤΑΝΟΥ / Χυλοπίτες με λουκάνικο σε σάλτσα από κατσικίσιο τυρί * Sausage traditional Greek pasta in goat cheese sauce !

Με την υπογραφή της chef Ελένης Κουμαντάνου !

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ  : Νομός Αχαΐας

Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο Mont Helmos για τη ζεστή του πρότυπη φιλοξενία , στους πανέμορφους χώρους του !


https://monthelmos.gr/

Ευχαριστούμε θερμά το εστιατόριο ΠΛΑΝΗΤΕΡΟ για την φιλοξενία των γυρισμάτων, ένα απ΄τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας , βραβευμένο απ΄το ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ για την αυθεντική ποιότητα των εδεσμάτων και την μοναδική του αισθητική και φυσική θέση . Στο χωριό ΠΛΑΝΗΤΕΡΟ βρίσκεται επιπροσθέτως το πρότυπο ιχθυοτροφείο πέστροφας της οικογένειας ΡΑΠΑΝΟΥ .

https://www.planitero.gr/

Η συνένωση της κορυφής των Ελληνικών προιόντων με αλφαβητική σειρά …

ΒELLISIMO 

ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ  ΕΥΖΥΜΟΝ 


ΦΑΡΜΑ ΖΟΥΡΝΑΣ

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

 ΣΥΝΤΑΓΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ CHEF

ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

THE ANTHOLOGY OF GREEK GASTRONOMY       


Χυλοπίτες με λουκάνικο σε σάλτσα από κατσικίσιο τυρί

Sausage traditional Greek pasta in goat cheese sauce


ΥΛΙΚΑ

30 gr chutney ανανά με πιπεριές και μπούκοβο – BELLISIMO

100 gr κατσικίσιο τυρί – ΜΗΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

350 gr χυλοπίτα – ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΥΖΥΜΟΝ

150 gr λουκάνικα – ΦΑΡΜΑ ΖΟΥΡΝΑΣ

100 ml γάλα30 ml ελαιόλαδο

1 τεμάχιο πιπεριά Φλωρίνης

Σχοινόπρασο

Αλάτι

Πιπέρι

Μπούκοβο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα τηγάνι σε λίγο ελαιόλαδο σωτάρουμε το λουκάνικο και κατόπιν τα λαχανικά.Συμπληρώνουμε λίγο νερό και βράζουμε το χυλοπιτάκι για 3-4′ λεπτά.΄Έχουμε πολτοποιήσει το κατσικίσιο τυρί μαζί με το γάλα και το αδειάζουμε μέσα στο παραπάνω μείγμα,προσθέτουμε και τα μπαχαρικά και αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά να βράσει και να γλασσάρει η σάλτσα με το ζυμαρικό και το λουκάνικο.Για το τέλος αφήνουμε το τσάτνεϊ.Σερβίρουμε με λίγο σπασμένο κατσικίσιο τυρί και λίγες φύτρες σχοινόπρασο.



Ingredients


30 gr pineapple chutney with peppers and bucovo – BELLISIMO

100 gr goat cheese – MILITSOPOULOS

350 gr noodles – THE TRADITIONAL EYZYMON

150 gr sausages – ZOURNAS FARM

100 ml of milk30 ml olive oil1 piece of Florini pepper

Chives

Salt

Pepper

Bukovo


Method

Sauté the sausage and then the vegetables in olive oil. Add a little water and boil the Greek traditional pasta(hilopites) for 3-4 minutes.We have mashed the goat cheese together with the milk and pour it into the above mixture, add the spices and leave on a low heat to boil and glaze the sauce with the pasta and the sausage.We leave the chutney for the end.Serve with some broken cheese of goat and a few chives.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΜΑΝΤΑΝΟΥ

Chef-ing History …
16 χρόνια εμπειρίας

~ Καταγωγή απ΄την Λαμία Φθιώτιδας.

~ Πρώτα επαγγελματικά βήματα στη Λάρισα Θεσσαλίας.

~ Κάτοικος Αθηνών τα τελευταία χρόνια

~ Αποφοίτηση κρατικής σχολής-Λάρισας με 4 υποτροφίες

~ 13 χρόνια στο χώρο της εστίασης ως :

* Chef σε ξενοδοχειακές μονάδες, εστιατόρια , Private VIP Executive Chef

* Consulting και δημιουργία μενού σε επιχειρήσεις.

* Aρθρογράφος σε 3 ηλεκτρονικά περιοδικά στη στήλη ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ .

* Πρώην Aντιπρόεδρος στην Ελληνική Aκαδημία Aρχιμαγείρων.

* Eκπαιδευτικός σε Κρατικά και Ιδιωτικά ΙΕΚ και Σχολές Μαγειρικής σε Λάρισα-Βόλο-Αθήνα.

* Eισηγητής σεμιναρίων Mαγειρικής , Zαχαροπλαστικής και αρτοποιίας.

* Συμμετοχές σε Φεστιβάλ και events Γαστρονομίας σε όλη την Ελλάδα.

Συνεργασία βιβλίου με την δημοσιογράφο Άννα Μαρία Παπίρη.
Συνεργασίες σε τηλεοπτικά κ ιντερνετικά βιντεάκια μαγειρικής.

Eleni Koumantanou / Chef-ing History… 16 years of experience

~ Origin from Lamia Fthiotida.

~ First professional steps in Larisa, Thessaly.

~ Resident of Athens for the last few years

~ Graduation from the public state school of Larissa with 4 scholarships

~ 13 years in the food industry as:

* Chef in hotel units, restaurants, Private VIP Executive Chef

* Consulting and menu creation

* Columnist in 3 electronic magazines in the COOKING column

* Former Vice President at the Hellenic Academy of Chefs.

* Educator in State and Private IEK and Cooking Schools in Larissa-Volos-Athens.

* Instructor of Cooking, Pastry and Bakery seminars.

* Participation in Gastronomy Festivals and events all around Greece.

Book collaboration with journalist Anna Maria Papiri.

Collaborations in television and internet cooking videos .

ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ BACKSTAGE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ , ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ   

Backstage photo shooting of the recipe 

Χυλοπίτες με λουκάνικο σε σάλτσα από κατσικίσιο τυρί 

Sausage traditional Greek pasta  in goat cheese sauce

Download link
https://we.tl/t-HwM8AhuiiF

Expires on 14 January, 2023

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ …

Social Media

https://www.facebook.com/groups/452186164931803

https://www.facebook.com/profile.php?id=100076542794782

https://www.youtube.com/channel/UCU8g5P4g3vZwkhOfkPaZmcw


https://www.instagram.com/actioningreece/

https://www.instagram.com/sigma_media_group/

https://twitter.com/ActioningreeceS

https://twitter.com/media_sigma

Registered to The Anthology of Greek Gastronomy

#Α-Ω Post production by Sigma Productions

Law material of  Action In Greece

Edited by Sigma Media Group

Πείτε μας την γνώμη σας

Περισσότερα

Μην Χάσετε

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε Μας