KASKOUTAS#ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ#ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ !

ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ KASKOUTAS

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ


Το οινοποιείο Κασκούτα είναι ένα οικογενειακό οινοποιείο, που ιδρύθηκε στην Κορινθία το 1989. Απ΄ το 1989 η οικογένεια Κασκούτα με αφοσίωση και μεράκι παράγει γευστικούς οίνους, τσίπουρο εξαιρετικής ποιότητας και θρεπτικό πετιμέζι.

Η ΖΑΝΕΤ ΚΑΣΚΟΥΤΑ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΕΠΕΣΙΩΤΗ , ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ACTION IN GREECE

1989, Το Οινοποιείο
Η αγάπη για το κρασί των δύο νεαρών, Κώνσταντίνου και Αναστάσιου Κασκούτα έγινε όραμα που μετουσιώθηκε σε πράξη: Οι γηγενείς ποικιλίες της περιοχής Ροδίτης, Σαββατιανό και Αγιωργήτικο οινοποιήθηκαν για πρώτη φορά στο μικρό οινοποιείο που ιδρύσαν στην Ρίζα Κορινθίας. Παράλληλα, στον ιδιόκτητο χώρο οι παραγωγοί της περιοχής είχαν τη δυνατότητα να λαμβάνουν υπηρεσίες έκθλιψης σταφυλιών τους, παραλαμβάνοντας τον δικό τους μούστο.

1994, Το Αποσταγματοποιείο


Ιδρύεται το 1994. Ήταν η πρώτη άδεια Αποσταγματοποιείου για το νομό Κορινθίας. Λειτουργεί ανελλιπώς μέχρι σήμερα, παράγοντας αρωματικό τσίπουρο φτιαγμένο με μεράκι και βελτιώνοντας την ποιότητα με καινούργιο εξοπλισμό. Από το 1990 φτιάχναμε πετιμέζι με παραδοσιακό τρόπο για τις ανάγκες της οικογένειας. Η ποιότητά του ήταν εξαιρετική και όσοι το δοκίμαζαν μας προέτρεπαν να ασχοληθούμε με την παραγωγή του επαγγελματικά.

2015 

Κατασκευάσαμε ένα σύγχρονο κτήριο με HACCP Certification και ISO 9001 για να στεγάσει τις νέες μας δραστηριότητες:

1. Παραγωγή πετιμεζιού: Αγοράστηκαν νέας τεχνολογίας ιταλικά μηχανήματα άθερμης συμπύκνωσης χυμών τα οποία διατηρούν αναλλοίωτα όλα τα θρεπτικά συστατικά, τα αρώματα και τη γεύση του σταφυλιού στο συμπυκνωμένο χυμό και στο πετιμέζι.

2. Η εμφιάλωση του συμπυκνωμένου χυμού και του πετιμεζιού πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις μας. Το πετιμέζι μας πλέον είναι διαθέσιμο στο ευρύ κοινό σε διάφορες συσκευασίες.

3. Παραγωγή φιαλών PET με σύγχρονες φουσκωτικές μηχανές που παράγουν μπουκάλια σε διάφορα μεγέθη για τις ανάγκες των εμφιαλώσεων.


2018 

Εμφιαλωτήριο οίνων:Επεκτείναμε τις εγκαταστάσεις μας με σύγχρονο καινούργιο κτήριο αυστηρών προδιαγραφών με εμφιαλωτικές σειρές όπου εμφιαλώνουμε bag- in-box, φιάλες PET και γυάλινες φιάλες σε διάφορα μεγέθη και συσκευασίες .

2020, Η Ποτοποιία
Για τις ανάγκες της εμφιάλωσης του τσίπουρου ιδρύσαμε την Ποτοποιία όπου εμφιαλώνεται το τσίπουρο με σύγχρονα μηχανήματα.

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΙ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΝΤΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΥΨΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ#ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ#ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Info

Kaskoutas Bros Οίνοι – Αποστάγματα – Πετιμέζι – Ξύδι
https://kaskoutas.com/

Ρίζα Κορινθίας
Tel : +30 2743071444
E-mail : info@kaskoutas.com



Social media
Instagram : https://www.instagram.com/kaskoutas_oinoi/


Hashtags
#Action_In_Greece
#ΑΩ_Action_In_Greece
#The_Anthology_of_Greek_Gastronomy
#actioningreece
#Social_Sigma_Family


ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠ΄ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ , ΚΥΡΙΑ ΖΑΝΕΤ ΚΑΣΚΟΥΤΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠ΄ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ACTION IN GREECE ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Η Ζανέτ Κασκούτα κι ο Αντώνης Κασκούτας με τους executive chef
Ελένη Ψυχάρη και Σπύρο Κορωνάκη
Επίσκεψη στον διθυραμβικό μπουφέ γλυκών των βραβευμένων προιόντων του Ανθολογίου της Ελληνικής Γαστρονομίας
Ζανέτ Κασκούτα – Αντώνης Κασκούτας
Ζανέτ Κασκούτα – Αντώνης Κασκούτας
Ζανέτ Κασκούτα – Αντώνης Κασκούτας
Ζανέτ Κασκούτα – Αντώνης Κασκούτας

Πείτε μας την γνώμη σας

Περισσότερα

Μην Χάσετε

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε Μας