HOTEL GANIMEDE ΠΡΩΙΝΟ#ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ#ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ !

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΑΝYΜΗΔΗΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ , ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΟΥ.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το ξενοδοχείο Γανυμήδης βρίσκεται σε ένα ήσυχο μέρος στο κέντρο του Γαλαξειδίου, 5 μόλις λεπτά από το φημισμένο γραφικό λιμανάκι του με τα υπέροχα χρωματιστά νεοκλασικά, τα παραδοσιακά μαγαζιά και τα γεμάτα κόσμο πανέμορφα καφέ & εστιατόρια. Είναι ένα καπετανόσπιτο του 19ου αιώνα με μια ειδυλλιακή αυλή.

Το 2003 ο Κώστας κι η Χρυσούλα Παπαλέξη ανέλαβαν το ξενοδοχείο Γανυμήδης από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη, τον Bruno Perrocco, ο οποίος πρόσφερε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες από το 1966. Η Χρυσούλα συνέχισε την παράδοση, προσφέροντας σπιτικές μαρμελάδες και chutney, με βάση συνταγές που κληρονόμησε από τον Μπρούνο, προσθέτοντας νέες μυρωδιές και γεύσεις.

Τα δωμάτια του ξενοδοχείου “ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ” είναι ένα υπέροχο ταξίδι στο χρόνο στο αρχοντικό Γαλαξείδι του 1890. Υπέροχα δωμάτια με ιδιαίτερο στυλ & διακόσμηση εποχής.

Με τα χρόνια, το ξενοδοχείο έχει κερδίσει μια εξαιρετική διεθνή φήμη και η Χρυσούλα έχει συνηθίσει να καλωσορίζει επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο. 

Η Χρυσούλα είναι η οικοδέσποινα που θα θέλατε να βρείτε σε κάθε ξενοδοχείο !!! 

Φροντίζει τους επισκέπτες της με χαμόγελο και ασχολείται η ίδια προσωπικά με την ετοιμασία και το σερβίρισμα του βραβευμένου πρωινού. 

Η Χρυσούλα Παπαλέξη υποστήριζει άψογα την πλήρη έννοια της φιλοξενίας … μαζί με την κόρη της Εύη Παπαλέξη , την δυναμική συνέχεια της επιχείρησης !

Το διάσημο πρωινό του Γανυμήδη έχει ταυτιστεί από το 1966 με το Γαλαξίδι, τη σπιτική γεύση και τη μοναδική αυθεντική Ελληνική φιλοξενία. Αμέτρητοι επισκέπτες απ΄όλο τον κόσμο , χάρισαν απλόχερα όλα αυτά τα χρόνια την προτίμησή τους για το μοναδικό πρωινό , ερχόμενοι ξανά και ξανά, γράφοντας όμορφα σχόλια και συστήνοντας το ξενοδοχείο  σε γνωστούς και φίλους.

Τον Απρίλιο του 2014, επίσημα πλέον, ο Γανυμήδης και το πρωινό του διακρίθηκαν με τον τίτλο “Πρότυπο Ελληνικό Πρωινό Φωκίδας” (Leader) από τον αρμόδιο φορέα, το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδoς.

Τα υπέροχα πρωινά του Γανυμήδη έγιναν γρήγορα γνωστά σε Ελλάδα και εξωτερικό, αναδεικνύοντας έτσι όχι μόνο το ξενοδοχείο, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Φωκίδας. Με τη πλούσια «κληρονομιά» από τις συνταγές και τα μικρά μυστικά του Brunο , η χαρισματική Χρυσούλα Παπαλέξη συνεχίζει  το δύσκολο έργο με πολύ αγάπη και ζήλο για δημιουργικές γεύσεις !!!

Η Χρυσούλα Παπαλέξη στην συνέντευξη της στην Ευαγγελία Λεπεσιώτη, αρχισυντάκτρια του
Action In Greece και υπεύθυνη Τύπου του Sigma Press Office
– πάντα μαζί με την κόρη της , Εύη Παπαλέξη .

Info

Υπεύθυνη επικοινωνίας : Χρυσούλα Παπαλέξη
6937154567

e-mail : info@ganimede.gr

Γαλαξίδι

 Social media

Facebook : https://www.facebook.com/galaxidi.Ganimede

Instagram : https://www.instagram.com/ganimede_hotel_galaxidi/

#Action_In_Greece
#ΑΩ_Action_In_Greece
#The_Anthology_of_Greek_Gastronomy

#actioningreece

#Social_Sigma_Family

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕΣΑ ΑΠ΄ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ , ΚΥΡΙΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΛΕΞΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠ΄ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ACTION IN GREECE ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Η Χρυσούλα Παπαλέξη και η Εύη Παπαλέξη
με την leader του Action In Greece,Σοφία Στάμου

Η Χρυσούλα Παπαλέξη και η Εύη Παπαλέξη με τους executive chef της βραδιάς Ελένη
Ψυχάρη και Σπύρο Κορωνάκη

Η Χρυσούλα Παπαλέξη μιλάει με τον Θανάση Μπέλλο απ΄το επίσης βραβευμένο bellisimo.gr

ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΕΥΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ACTION IN GREECE

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΛΕΞΗ ΚΑΙ ΕΥΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΠΑΛΕΞΗ – ΕΥΗ ΠΑΠΑΛΕΞΗ – ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΛΕΠΕΣΙΩΤΗ

Πείτε μας την γνώμη σας

Περισσότερα

Μην Χάσετε

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε Μας

Close Menu