«Drunk Duck» Dinner για σούσι στην Καλλιθέα!
Όλο και περισσότερος καλλιτεχνικός και όχι μόνο κόσμος, επισκέπτεται το «Drunk Duck» στην Καλλιθέα για να δοκιμάσει το ολοκαίνουργιο μενού
H Σοφία Στάμου,γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται απ΄την Κορινθία. Από ηλικία 7 ετών έδειξε την μεγάλη ροπή της προς την μαγειρική και την ζαχαροπλαστική. Σε ηλικία 12 ετών είχε ήδη μάθει να εξασκεί μεγάλη επιρροή στις γευστικές προτιμήσεις των παιδικών της φίλων και να εκπλήσσει τους μεγάλους. Με την μεγάλη της αγάπη και το πάθος της στην κουζίνα εξέλιξε στην εφηβεία της τη μεγάλη της αγάπη με μεγάλες διακρίσεις σε τοπικούς περιφερειακούς διαγωνισμούς με βραβεία που ξεχώρισαν το όνομα της. Στα 18 της πέρασε στο Πανεπιστήμιο στην Αγγλική και Γαλλική φιλολογία κι η option που επέλεξε ήταν η ορολογία της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής σ΄αυτές τις δυό γλώσσες, που την κατέταξαν στο πρώτο όνομα στις μεταφράσεις σε βιβλία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής σε όλη την Ελλάδα. Στα 23 της χρόνια γνώρισε τον αείμνηστο Μάκη Βελισσαρόπουλο,ιδρυτή και Πρόεδρο της Le Monde και ξεκίνησε τη μεγάλη της συνεργασία με το ΙΕΚ Le Monde,όπου κι εργάστηκε για 8 χρόνια. Αυτή η συνεργασία της,την έβαλε δυναμικά σε μια άμεση σχέση απόλυτης κατάρτισης κι εξάρτησης με την τέχνη της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής και είδε το όνομα της κατεγραμμένο στα πρώτα ονόματα προτίμησης των σπουδαστών,στις ψηφοφορίες τους για τους αγαπημένους τους καθηγητές στο ΙΕΚ.
Η Σοφία Στάμου ανήκει στις ηγετικές θέσεις της Διοίκησης του Ομίλου της Sigma Media Group, έχει βραβευτεί απ΄την Unesco για την Διεθνή τουριστική και γαστρονομική προβολή της χώρας μας και για την προσφορά της στον Πολιτισμό. Με δυναμικές εμφανίσεις και λόγους στο κεντρικό βήμα,στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο,στο Ζάππειο Μεγάρο,στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και σε μεγάλες συνεργασίες με Παγκόσμιους οργανισμούς αλλά και με Δημόσιους και Δημοτικούς Φορείς,η Σοφία Στάμου διακρίνεται προσφέροντας γνώσεις και έργο. Έχει αναδειχθεί επίσημα στο διαδίκτυο ως η σημαντικότερη προσωπικότητα στην Ελλάδα για την ανάπτυξη της Ελληνικής διαδικτυακής τηλεόρασης και διαπρέπει στον χώρο της τηλεοπτικής παραγωγής και προώθησης μέσα απ΄τα δίκτυα του Ομίλου της Sigma και τις πολυσχιδείς δραστηριότητες του Ομίλου. Εν τούτοις,το πάθος της για την μαγειρική παραμένει αναλλοίωτο!Το δικό της VIP catering συνεχίζει πάντα να προσφέρει μέγιστες υπηρεσίες γαστρονομίας σε όλη την Ελλάδα και πλέον και στο εξωτερικό . Επίσης, συνεχίζει να στήνει εξολοκλήρου επιχειρήσεις εστίασης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και να προάγει την τέχνη που αγαπάει και υπηρετεί απ΄τα παιδικά της χρόνια τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική. Από αυτό εδώ το σημείο,μπορείτε ΕΣΕΙΣ να αναζητήσετε τον δικό σας χώρο στην Ελληνική Γαστρονομία και να έρθετε σε επαφή μαζί της για να αναπτύξετε τα σχέδια και τα οραμάτα σας.
Με την καταγραφή των βιβλίων της – καθώς συγκαταλέγεται στους κορυφαίους συγγραφείς βιβλίων μαγειρικής – συνεχίζει δυναμικά την έρευνα της ανά την Ελλάδα για να διασώσει και να διαδώσει τις συνταγές των προγόνων μας . Εξειδικεύεται στην Αρχαία Ελληνική μαγειρική και φιλοσοφία σίτισης .
Η Σοφία Στάμου είναι πρωτεργάτης του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ και Πρόεδρος της Επίτιμης Επιτροπής .
Επικοινωνείστε μαζί της στην προσωπική της σελίδα στο facebook .
Όλο και περισσότερος καλλιτεχνικός και όχι μόνο κόσμος, επισκέπτεται το «Drunk Duck» στην Καλλιθέα για να δοκιμάσει το ολοκαίνουργιο μενού
ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΗΝ
Living the holy celebration to the capital of Greece… Enjoy your stay! Happy New Year!
Είχα ακούσει από μια φίλη γι΄ αυτό το εστιατόριο! Μου είχε πεί τα καλύτερα και μου είχε ζητήσει να το
ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΗΝ
ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΗΝ
ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΗΝ
ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΟ
ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΗΝ
ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΗΝ
Με μεγάλη επιτυχία γιορτάστηκε η κοπή της πίτας και τα πρώτα γενέθλια του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ και του ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟΥ
23/12/2022 Χρόνια πολλά ευχόμαστε σε όλες και όλους σας και Καλή Χρονιά ! Στις 21 Δεκεμβρίου 2022 , γιορτάσαμε τα
Το Action In Greece σας ταξιδεύει με την Παγκοσμίως – γνωστή του έντιμη , εύστοχη και λειτουργική δραστηριότητα – με πολύ συνέπεια και αγάπη
Ο Φούρνος Ντουρουντούς παρουσιάζει δύο νέα προϊόντα στη γραφή Braille Ο Φούρνος Ντουρουντους καινοτομεί στην ελληνική αγορά τροφίμων και με
1/09/2022 Καλό κι ευλογημένο μήνα ευχόμαστε σε όλους και Καλό Φθινόπωρο ! Στις 30 Αυγούστου 2022 , η Σοφία Στάμου
Το Action In Greece σας ταξιδεύει με την Παγκοσμίως – γνωστή του έντιμη , εύστοχη και λειτουργική δραστηριότητα – με πολύ συνέπεια και αγάπη
Το Action In Greece σας ταξιδεύει με την Παγκοσμίως – γνωστή του έντιμη , εύστοχη και λειτουργική δραστηριότητα – με πολύ συνέπεια και αγάπη
Το Action In Greece σας ταξιδεύει με την Παγκοσμίως – γνωστή του έντιμη , εύστοχη και λειτουργική δραστηριότητα – με πολύ συνέπεια και αγάπη
Το Action In Greece σας ταξιδεύει με την Παγκοσμίως – γνωστή του έντιμη , εύστοχη και λειτουργική δραστηριότητα – με πολύ συνέπεια και αγάπη
Το Action In Greece σας ταξιδεύει με την Παγκοσμίως – γνωστή του έντιμη , εύστοχη και λειτουργική δραστηριότητα – με πολύ συνέπεια και αγάπη
Το Action In Greece σας ταξιδεύει με την Παγκοσμίως – γνωστή του έντιμη , εύστοχη και λειτουργική δραστηριότητα – με πολύ συνέπεια και αγάπη
CSF (Chefs Sans Frontieres), a charity organization created in January 2022 by Chef Alan Coxon, has confirmed Chef Miltos Karoubas
Η ιστορία της Μαγειρικής Τέχνης στην Ελλάδα έχει μεγάλη αξία και μεγάλη σπουδαιότητα . Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας
Με τον Γιώργο Παπαθανασόπουλο Συνταγές για έναν εργένη, για ένα ζευγάρι, για μια παρέα Όσο το δυνατόν εύκολες και γρήγορες
ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ : Νομός Αχαΐας Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο Mont Helmos για τη ζεστή του πρότυπη φιλοξενία ,
ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ : Νομός Αχαΐας Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο Mont Helmos για τη ζεστή του πρότυπη φιλοξενία ,
ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ : Νομός Αχαΐας Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο Mont Helmos για τη ζεστή του πρότυπη φιλοξενία ,
ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ : Νομός Αχαΐας Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο Mont Helmos για τη ζεστή του πρότυπη φιλοξενία ,
ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ : Νομός Αχαΐας Ευχαριστούμε θερμά το ξενοδοχείο Mont Helmos για τη ζεστή του πρότυπη φιλοξενία ,
Η συνένωση της κορυφής με αλφαβητική σειρά … Agapi΄s land Bousmalis Passion Honey Voras flavors Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ
Η συνένωση της κορυφής με αλφαβητική σειρά … Arkadika mas Bellisimo Bousmalis Kaskoutas Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΗ
Η συνένωση της κορυφής με αλφαβητική σειρά … BOUSMALIS ESTATE MANOLESAKIS MESOGEIAKOI ELAIONES VORAS FLAVORS Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ
Με την υπογραφή της chef Ελένης Ψυχάρη Η συνένωση της κορυφής με αλφαβητική σειρά … KAPASTA KASKOUTAS PASSION HONEY PERIAPTON
Η συνένωση της κορυφής με αλφαβητική σειρά … ~~~ Bellisimo Gaia Greek Gaia Olives Kaskoutas Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ
Με την υπογραφή της chef Ελένης Ψυχάρη Η συνένωση της κορυφής με αλφαβητική σειρά … ~~~
Με την υπογραφή της chef Ελένης Κουμαντάνου Η συνένωση της κορυφής με αλφαβητική σειρά … ~~~ Bellisimo Gaia Greek Gaia
Με την υπογραφή της chef Ελένης Κουμαντάνου Η συνένωση της κορυφής με αλφαβητική σειρά … ~~~ ΑΡΤΙΝΟ ΓΛΥΚΑΚΙ GAIA OLIVES
Με την υπογραφή της chef Ελένης Κουμαντάνου Η συνένωση της κορυφής με αλφαβητική σειρά … ~~~ Bellisimo Estate Manolesakis Kapasta
Η συνένωση της κορυφής με αλφαβητική σειρά … ~~~ Aslanis Family Winery Bellisimo Mesigaia Voras Flavors Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ
Η Δήμητρα Παπανδρέου λατρεύει το καλό φαγητό και πολύ περισσότερο την καλή αυθεντική κρητική κουζίνα. Ο καλός της φίλος Francesco
Η σαμιώτικη «προβέντα» της Πρωτοχρονιάς Ένα από τα πιο όμορφα παραδοσιακά έθιμα της ακριτικής Σάμου είναι η πρωτοχρονιάτικη «προβέντα». Πρόκειται
Τάρτα λωτού αρωματισμένη με Samos Nectar Μία εμπνευσμένη συνταγή από τη διακεκριμένη chef Ντίνα Νικολάου Δεν ξέρουμε αν τα φετινά Χριστούγεννα θα μπορέσουμε να
Κατσικίσια πλάτη γεμιστή, μαριναρισμένη σε σαμιώτικο κρασί Μια παραδοσιακή σαμιώτικη συνταγή για το Πάσχα, δοσμένη από το Σαμιώτη ex. chef