BELLISIMO – GAIA GREEK – GAIA OLIVES – KASKOUTAS – ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΤΡΙΒΕΛΙ ΓΛΥΚΟΞΙΝΟ * SALAD WITH SWEET AND SOUR TRIVELI – ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΑΡΗ

Με την υπογραφή της chef Ελένης Ψυχάρη

Η συνένωση της κορυφής με αλφαβητική σειρά …

~~~

Bellisimo 

Gaia Greek

Gaia Olives 

Kaskoutas

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
ΣΥΝΤΑΓΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ CHEF

ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

THE ANTHOLOGY OF GREEK GASTRONOMY

Σαλάτα με Τριβέλι γλυκόξινο

Salad with sweet and sour Triveli

Υλικά για 4 ατομικές σαλάτες

4 κουταλιές της σούπας Μαρμελάδα πράσινης ελιάς με πορτοκάλι – BELLISIMO

330 γρ Τριβέλι με αλεύρι φακής και ρεβυθιού – GAIA GREEK

9 Ελιές Χαλκιδικής με αγγουράκι άνθος – GAIA OLIVES

3 κουταλιές της σούπας Πετιμέζι – KASKOUTAS

30 γρ ψιλοκομμένος μαιντανός

30 γρ ψιλοκομμένος άνιθος

100 γρ σπανάκι

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

4 κουταλιές της σούπας ανθότυρο

8 κουταλιές της σούπας ανθότυρο με μπούκοβο

Αλάτι

Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε σε αλατισμένο νερό το τριβέλι . Ψιλοκόβουμε τον μαιντανό , τον άνιθο και το σπανάκι . Σ΄ένα μπώλ βάζουμε τον ψιλοκομμένο μαιντανό , άνιθο και σπανάκι και το ενώνουμε με το τριβέλι . Ρίχνουμε το ελαιόλαδο ,το ανθότυρο λίγο αλατάκι και πιπεράκι κι ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά . Προσθέτουμε τις ελιές κομμένες σε ροδέλες και το πετιμέζι . Χωρίζουμε τη σαλάτα σε τέσσερα ίσα μέρη , κατά προτίμηση με τσέρκι και βάζουμε μια στρώση από ανθότυρο με μπούκοβο . Γαρνίρουμε με ελιές σε ροδέλες και μία με δύο κουταλιές της σούπας μαρμελάδα πράσινης ελιάς με πορτοκάλι – κάθε σαλάτα .

Ingredients for four persons

4 tablespoons Green olive marmalade with orange – BELLISIMO

330 g Triveli with lentil and chickpea flour – GAIA GREEK

9 Chalkidiki olives with cucumber blossom – GAIA OLIVES

3 tablespoons of Petimezi – KASKOUTAS

30 gr of chopped parsley

30 gr of chopped dill

100 gr of spinach

3 tablespoons of olive oil

4 tablespoons of Greek cream cheese called “anthotyro”

8 tablespoons of “anthotyro” with bukovo

Salt

Pepper

Method

Boil the triveli in salted water. Chop the parsley, dill and spinach. Put the chopped parsley, dill and spinach in a bowl and combine it with the triveli. Add olive oil, anthotyro(soft Greek cheese), a little salt and pepper and mix all the ingredients well. Add the sliced ​​olives and the petimezi. Divide the salad into four equal parts, preferably with a hoop, and put a layer of anthotyro(soft Greek cheese) with bukovo. Garnish with sliced ​​olives and one or two tablespoons of green olive marmalade with orange – each salad.

ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΑΡΗ

Chef-ing History … 18 χρόνια εμπειρίας

Τεχνικός μαγειρικής τέχνης.

Αρχιμάγειρας[Chef]

Εισηγήτρια σε :

Σεμινάρια{ Μεσογειακής κουζίνας,μαγειρευτά,Γενικής Κουζίνας,Τεχνική με ψάρια , PASTA FRESCA,φρέσκα ζυμαρικά}. Πτυχίο Gourmet techniquer in culinary arts.[PEARSON & ENGLAND] ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑ 18 ΕΤΩΝ Μεγάλη εμπειρία στη ζαχαροπλαστική .

Ελληνική Μεσογειακή κουζίνα – Δημιουργική Open Kitchen – Ala carte – Mπουφέ – Κρητική κουζίνα – Επτανίσια κουζίνα – Brunch – Finger Food- Ψάρια & Θαλασσινά . Α’ Μάγειρας Chef, γενικών καθηκόντων, δημιουργία μενού, παραγωγή Catering & Δεξίωσης, Sous – Chef,on board.

Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Περιστερίου.

Eleni Psychari Culinary Art Technician.

Chef

Lecturer in: Seminars {Mediterranean cuisine, cooking, General Cooking, Techniques with fish, PASTA FRESCA, fresh pasta}. Diploma Gourmet technician in culinary arts.[PEARSON & ENGLAND]

18 YEARS OF PROFESSIONAL EXPERIENCE

Being a great pastry chef.

Greek Mediterranean cuisine – Creative Open Kitchen – Ala carte – Buffet – Cretan cuisine – Ionian cuisine – Brunch – Finger Food – Fish & Seafood. First Chef, general duties, menu creation, Catering & Reception production, Sous – Chef, on board.

Municipal Councilor of the municipality of Peristeri.

ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ BACKSTAGE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ , ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ   


Backstage photo shooting of the recipe 

Σαλάτα με Τριβέλι γλυκόξινο – Salad with sweet and sour Triveli

Download link
https://wetransfer.com/downloads/3c87958165ab609e0f98a103e4dc04c920220930175452/0262f69a6ff94032d7ff828a75e4720f20220930175453/3e6c1f

Expires on 7 October, 2022

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ …Social Media

https://www.facebook.com/groups/452186164931803/about/

https://www.facebook.com/Action-In-Greece-110807578123112/?ref=pages_you_manage

https://www.youtube.com/channel/UCU8g5P4g3vZwkhOfkPaZmcw

https://www.instagram.com/actioningreece/…

https://www.instagram.com/sigma_media_group/

https://twitter.com/ActioningreeceS

https://twitter.com/media_sigma

Registered to The Anthology of Greek Gastronomy#Α-Ω

Post production by Sigma Productions

Law material of  Action In Greece

Edited by Sigma Media Group

Πείτε μας την γνώμη σας

Περισσότερα

Μην Χάσετε

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε Μας