Σαλάτα με Τριβέλι γλυκόξινο – Salad with sweet and sour Triveli
Υλικά για 4 ατομικές σαλάτες
4 κουταλιές της σούπας Μαρμελάδα πράσινης ελιάς με πορτοκάλι – BELLISIMO
330 γρ Τριβέλι με αλεύρι φακής και ρεβυθιού – GAIA GREEK
9 Ελιές Χαλκιδικής με αγγουράκι άνθος – GAIA OLIVES
3 κουταλιές της σούπας Πετιμέζι – KASKOUTAS
30 γρ ψιλοκομμένος μαιντανός
30 γρ ψιλοκομμένος άνιθος
100 γρ σπανάκι
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
4 κουταλιές της σούπας ανθότυρο
8 κουταλιές της σούπας ανθότυρο με μπούκοβο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό το τριβέλι . Ψιλοκόβουμε τον μαιντανό , τον άνιθο και το σπανάκι . Σ΄ένα μπώλ βάζουμε τον ψιλοκομμένο μαιντανό , άνιθο και σπανάκι σ΄ένα μπωλ και το ενώνουμε με το τριβέλι . Ρίχνουμε το ελαιόλαδο ,το ανθότυρο λίγο αλατάκι και πιπεράκι κι ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά . Προσθέτουμε τις ελιές κομμένες σε ροδέλες και το πετιμέζι . Χωρίζουμε τη σαλάτα σε τέσσερα ίσα μέρη , κατά προτίμηση με τσέρκι και βάζουμε μια στρώση από ανθότυρο με μπούκοβο . Γαρνίρουμε με ελιές σε ροδέλες και μια ή δυό κουταλιές της σούπας μαρμελάδα πράσινης ελιάς με πορτοκάλι – κάθε σαλάτα .
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ …
Social Media
https://www.facebook.com/groups/452186164931803
https://www.facebook.com/profile.php?id=100076542794782
https://www.youtube.com/channel/UCU8g5P4g3vZwkhOfkPaZmcw
https://www.instagram.com/actioningreece/
https://www.instagram.com/sigma_media_group/