Η συνένωση της κορυφής με αλφαβητική σειρά …
~~~
Bellisimo
Gaia Greek
Gaia Olives
Kaskoutas
Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
ΣΥΝΤΑΓΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ CHEF
ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
THE ANTHOLOGY OF GREEK GASTRONOMY
Σαλάτα με Τριβέλι γλυκόξινο
Salad with sweet and sour Triveli
Υλικά για 4 ατομικές σαλάτες
4 κουταλιές της σούπας Μαρμελάδα πράσινης ελιάς με πορτοκάλι – BELLISIMO
330 γρ Τριβέλι με αλεύρι φακής και ρεβυθιού – GAIA GREEK
9 Ελιές Χαλκιδικής με αγγουράκι άνθος – GAIA OLIVES
3 κουταλιές της σούπας Πετιμέζι – KASKOUTAS
30 γρ ψιλοκομμένος μαιντανός
30 γρ ψιλοκομμένος άνιθος
100 γρ σπανάκι
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
4 κουταλιές της σούπας ανθότυρο
8 κουταλιές της σούπας ανθότυρο με μπούκοβο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε σε αλατισμένο νερό το τριβέλι . Ψιλοκόβουμε τον μαιντανό , τον άνιθο και το σπανάκι . Σ΄ένα μπώλ βάζουμε τον ψιλοκομμένο μαιντανό , άνιθο και σπανάκι και το ενώνουμε με το τριβέλι . Ρίχνουμε το ελαιόλαδο ,το ανθότυρο λίγο αλατάκι και πιπεράκι κι ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά . Προσθέτουμε τις ελιές κομμένες σε ροδέλες και το πετιμέζι . Χωρίζουμε τη σαλάτα σε τέσσερα ίσα μέρη , κατά προτίμηση με τσέρκι και βάζουμε μια στρώση από ανθότυρο με μπούκοβο . Γαρνίρουμε με ελιές σε ροδέλες και μία με δύο κουταλιές της σούπας μαρμελάδα πράσινης ελιάς με πορτοκάλι – κάθε σαλάτα .
Ingredients for four persons
4 tablespoons Green olive marmalade with orange – BELLISIMO
330 g Triveli with lentil and chickpea flour – GAIA GREEK
9 Chalkidiki olives with cucumber blossom – GAIA OLIVES
3 tablespoons of Petimezi – KASKOUTAS
30 gr of chopped parsley
30 gr of chopped dill
100 gr of spinach
3 tablespoons of olive oil
4 tablespoons of Greek cream cheese called “anthotyro”
8 tablespoons of “anthotyro” with bukovo
Salt
Pepper
Method
Boil the triveli in salted water. Chop the parsley, dill and spinach. Put the chopped parsley, dill and spinach in a bowl and combine it with the triveli. Add olive oil, anthotyro(soft Greek cheese), a little salt and pepper and mix all the ingredients well. Add the sliced olives and the petimezi. Divide the salad into four equal parts, preferably with a hoop, and put a layer of anthotyro(soft Greek cheese) with bukovo. Garnish with sliced olives and one or two tablespoons of green olive marmalade with orange – each salad.
ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΑΡΗ
Chef-ing History … 18 χρόνια εμπειρίας
Τεχνικός μαγειρικής τέχνης.
Αρχιμάγειρας[Chef]
Εισηγήτρια σε :
Σεμινάρια{ Μεσογειακής κουζίνας,μαγειρευτά,Γενικής Κουζίνας,Τεχνική με ψάρια , PASTA FRESCA,φρέσκα ζυμαρικά}. Πτυχίο Gourmet techniquer in culinary arts.[PEARSON & ENGLAND] ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΕΙΡΑ 18 ΕΤΩΝ Μεγάλη εμπειρία στη ζαχαροπλαστική .
Ελληνική Μεσογειακή κουζίνα – Δημιουργική Open Kitchen – Ala carte – Mπουφέ – Κρητική κουζίνα – Επτανίσια κουζίνα – Brunch – Finger Food- Ψάρια & Θαλασσινά . Α’ Μάγειρας Chef, γενικών καθηκόντων, δημιουργία μενού, παραγωγή Catering & Δεξίωσης, Sous – Chef,on board.
Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Περιστερίου.
Eleni Psychari Culinary Art Technician.
Chef
Lecturer in: Seminars {Mediterranean cuisine, cooking, General Cooking, Techniques with fish, PASTA FRESCA, fresh pasta}. Diploma Gourmet technician in culinary arts.[PEARSON & ENGLAND]
18 YEARS OF PROFESSIONAL EXPERIENCE
Being a great pastry chef.
Greek Mediterranean cuisine – Creative Open Kitchen – Ala carte – Buffet – Cretan cuisine – Ionian cuisine – Brunch – Finger Food – Fish & Seafood. First Chef, general duties, menu creation, Catering & Reception production, Sous – Chef, on board.
Municipal Councilor of the municipality of Peristeri.
ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ BACKSTAGE ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ , ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Backstage photo shooting of the recipe
Σαλάτα με Τριβέλι γλυκόξινο – Salad with sweet and sour Triveli
Download link
https://wetransfer.com/downloads/3c87958165ab609e0f98a103e4dc04c920220930175452/0262f69a6ff94032d7ff828a75e4720f20220930175453/3e6c1f
Expires on 7 October, 2022
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΤΕ ΜΑΣ …Social Media
https://www.facebook.com/groups/452186164931803/about/
https://www.facebook.com/Action-In-Greece-110807578123112/?ref=pages_you_manage
https://www.youtube.com/channel/UCU8g5P4g3vZwkhOfkPaZmcw
https://www.instagram.com/actioningreece/…
https://www.instagram.com/sigma_media_group/
https://twitter.com/ActioningreeceS
https://twitter.com/media_sigma
Registered to The Anthology of Greek Gastronomy#Α-Ω
Post production by Sigma Productions
Law material of Action In Greece
Edited by Sigma Media Group