Η οκτάχρονη Ελπίδα δημιούργησε την ταινία «Η Γκρι Ζούγκλα» …

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Η οκτάχρονη Ελπίδα δημιούργησε την ταινία «Η Γκρι Ζούγκλα», μια ανάσα ελπίδας μέσα στην καραντίνα. Ο ήρωάς μας, ένα ελεφαντάκι, ζει στην γκρι ζούγκλα που την σκεπάζει ένα μαύρο σύννεφο! Θέλοντας να δει τι υπάρχει πέρα από το μαύρο σύννεφο που τους κάνει όλους φοβισμένους και λυπημένους, ξεκινάει το ταξίδι του.

Το ταξίδι της Ελπίδας στο χώρο του κινηματογράφου ξεκίνησε στο εργαστήρι κινηματογράφου Cine Like Lab του Ηλία Φλωράκη, του πατέρα της. Ένα εργαστήρι κινηματογράφου για παιδιά που συνεργάζεται με σχολεία και φεστιβάλ -δια ζώσης ή διαδικτυακά-, δημιουργώντας ταινίες με διάφορες τεχνικές. https://oneirokykloi.com/cinelike-lab/ 

Πρώτη ταινία της Ελπίδας: «Άλλη μια μέρα στο σπίτι», ταινία φτιαγμένη με playmobil και την τεχνική του stop motion, για να δώσει ιδέες για το τι μπορούμε να κάνουμε τις μέρες της καραντίνας στο σπίτι.

Μετά την Εύφημο Μνεία που έλαβε στο Stone Flower Film Festival στη Ρωσία, η ταινία «Η Γκρι Ζούγκλα» ταξιδεύει στο International Youth Film Festival Plasencia Encorto στην Ισπανία. Η μικρή Ελπίδα δεν κρύβει την χαρά της και δίνει συνέντευξη στο Cine Like TV 2021! 

CineLike TV 2021 επ.06 – Πάμε Ισπανία! ΟΛΕ! 

Πείτε μας την γνώμη σας

Περισσότερα

Μην Χάσετε

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε Μας

Close Menu