Δοκιμάζοντας απολαυστικό Ντοματένιο Πλεξουδάκι με γεύση μελιτζάνας …

 Ενώνοντας εξαιρετικά προιόντα μέσα απ΄τα ταξίδια μας σε όλη την Ελλάδα …

Ενώνοντας όλη τη δημοσιογραφική  και τεχνική  ομάδα του Action In Greece  …

Ενώνοντας όλους τους chef που συνεργαζόμαστε κάτω απ΄την καθοδήγηση της Προέδρου της Sigma Media Group και executive chef, Σοφίας Στάμου …

Με τη στήριξη ανθρώπων που λατρεύουν τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική τέχνη , όπως η γλυκιά Πένυ Τσουκαράκη !

Απολαύστε ένα εκπληκτικό κυρίως πιάτο για το γεύμα ή το δείπνο σας !

Ακολουθείστε μας σε μια συνένωση Ελληνικών προιόντων που αξίζει όλοι σας να απολαύσετε ! 

ΝΤΟΜΑΤΕΝΙΟ ΠΛΕΞΟΥΔΑΚΙ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ

TOMATO TRADITIONAL PASTA BRAID WITH EGGPLANT



ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

 ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ

ΠΛΕΞΟΥΔΕΣ

https://gaiagreek.gr/​






Ελαιόλαδο

Nectar Elaias






Γεύσεις Πρέβεζας Αρετή






Λαχανικά και Φρούτα ” Fresh today 

https://freshtoday.gr/

ΤΟΠΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗΣ

Aίθουσες δεξιώσεων – Ξενοδοχείο

https://www.cavallaripalace.gr/aqua_dream.html

Α-Ω tips 

Το πιάτο είναι προτιμότερο να σερβιριστεί αμέσως μόλις το φτιάξετε …               

Μπορείτε να αντικαταστήσετε τις μελιτζάνες με κολοκύθια …

Καλή σας όρεξη !
Η ομάδα του Α-Ω 

#Action_In_Greece

#ΑΩ_Action_In_Greece

#The_Anthology_of_Greek_Gastronomy

#actioningreece

Πείτε μας την γνώμη σας

Περισσότερα

Μην Χάσετε

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε Μας