Τη σημερινή Κυριακή μαθαίνουμε τι ξημερώνει στο αύριο όλων μας … Ευχαριστούμε θερμά την εξαιρετική αστρολόγο κυρία Αθηναίδα Πέτρου για την πολύτιμη πρόβλεψη της και τη ζεστή της αγκαλιά !

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Τι μας επιφυλάσσει το μέλλον ;

Με ποιούς τρόπους μπορούμε να πάμε παρακάτω και να κοιτάξουμε καλύτερα το αύριο ; 

Ο τρόπος είναι ένας,σταθερός,αληθινός και μοναδικός ! 

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ …

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ , ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠ΄ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΛΑ …  

 

               Sigma Press Office : Τι τίτλο θα δίνατε στη σημερινή μας συνέντευξη που αφορά σε όλο το 2021 . Αμερική : Η χώρα που θα αλλάξει τον κόσμο ή Η χώρα που θα εμπνεύσει όλες τις χώρες του κόσμου , για να προχωρήσουν στη μεγάλη αλλαγή της εποχής του Υδροχόου

Αθηναΐς Πέτρου : Ο τίτλος θα ήταν κοινός για όλο τον πλανήτη. Ξεχάστε τις ζωές μας όπως τις γνωρίζαμε! Αναρωτηθείτε πως θα είναι η καινούρια πραγματικότητα!  Θα έλεγα η ότι η Αμερική είναι η χώρα που θα συμπαρασύρει και θα επηρεάσει τις παγκόσμιες εξελίξεις. Αναφερόμαστε στην εποχή του Υδροχόου σαν να ξεκίνησε τώρα! Ενώ αυτό είναι λάθος. Πρόκειται για μια εποχή που ξεκίνησε αρκετές δεκαετίες πριν και όλα αυτά τα χρόνια πολλά από τα γεγονότα που βιώνουμε σήμερα,όπως και όλα όσα θα δούμε έχουν ήδη δρομολογηθεί.

 Πολλοί αστρολόγοι και μεταξύ αυτών και εγώ θεωρούμε πως η Ηλιακή Έκλειψη του Αύγουστου του 1999 η οποία συνέπεσε με μια Νέα Σελήνη ήταν η απαρχή της παρουσίας της και η εκκίνηση των προετοιμασιών για τη μεγάλη μετάβαση . Ο άνθρωπος έπρεπε να εξοικειωθεί π.χ με την τεχνολογία και την πληροφορία μέσω των social media κτλ . Πολλά συνέβαιναν όλα αυτά τα χρόνια για εμάς … χωρίς εμάς! Η πολυαστρία στον Αιγόκερω το 2020 ήταν η επίσημη πρεμιέρα της εξουσίας του σκότους ή της Νέας Τάξης Πραγμάτων -μπορείτε να την αποκαλέσετε και με τους δυο όρους- και η Μεγάλη Σύνοδος του 2020 Δία-Κρόνου αποτέλεσε πια την σφραγίδα της έναρξης της Νέας Εποχής! Μιας εποχής που θα διαρκέσει για δυο χιλιάδες χρόνια…

Sigma Press Office : Τι ακριβώς είναι η Εποχή του Υδροχόου και πως θα επηρεάσει την Αμερική  κι όλη τη Γη .

Αθηναΐς Πέτρου : Όπως καταλαβαίνουμε δεν μιλάμε για μια δεκαετία ….. μιλάμε για εποχή χιλιάδων ετών. Ουσιαστικά μεταβαίνουμε από την εποχή των Ιχθύων ,του ανθρώπινου ,του συμπονετικού, του Χριστιανισμού ,των θρησκειών γενικότερα ,σε μια εποχή όπου η τεχνολογία και η καταστροφή κάθε παλιάς δομής θα είναι το κυρίαρχο . Όσα μέχρι τώρα θεωρούσαμε ως σταθερές αξίες – οι παραδόσεις, οι εξουσίες … αποκαθηλώνονται. Ο επαναστάτης Υδροχόος και ο κυβερνήτης του ο Ουρανός έρχονται με τη δυναμική ενός τυφώνα να συμπαρασύρουν τα πάντα. Κι ενώ δεν αναιρώ την καλή πρόθεση του Υδροχόου να επαναστατεί μπροστά στα λάθη που σαφώς υπάρχουν ,να ενώνει τον κόσμο προς ένα κοινό σκοπό, να δημιουργεί καινοτομώντας ,να ψάχνει πέρα από τα όρια και να τα φτάνει ,ανησυχώ για την κακή πλευρά του,γιατί κάθε ζώδιο έχει έναν κακό εαυτό! Πως θα είναι αναρωτιέμαι μια κοινωνία όπου ο Υδροχόος θα κινείται με την αίσθηση της υπεροχής και της αλαζονείας ,μέσα στην απολυτότητα του;

Μήπως δεν θα θέλαμε να δούμε τα άκρα του;

Μπορεί ο κυβερνήτης του ο Ουρανός που φέρνει τις επερχόμενες εξελίξεις (ήδη το κάνει) τόσο ξαφνικά μέσα στις ζωές μας, να ενώσει τους ανθρώπους για να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα αλλά όταν το κατορθώσει να γίνει ένας δικτάτορας που απολαμβάνει την υπέροχη του;

Περιμένετε να δείτε αλλαγές από τις μορφές και τα λογισμικά των κινητών σας και των υπολογιστών σας ,ως την επάνοδο της αστυφιλίας! Από την Ιατρική ως το διάστημα !

Από την εμφάνιση των ανθρώπων ως τις σχέσεις μεταξύ τους .

Από την τεχνολογία ως την αθανασία (ακούγεται τρομακτικό το τελευταίο; Ήδη συμβαίνει!)

Μια τεραστία γκάμα επαγγελμάτων ακόμα και αυτών που απαιτούν ιδιαίτερες δεξιότητες θα εξαφανιστούν! Αν και αυτό επίσης σας φαίνεται τρομακτικό κάντε μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο (έχει ήδη ξεκινήσει) … γιατί οι υπολογιστές και τα ρομπότ θα αναλάβουν να κάνουν τη δική σας δουλειά και όλα αυτά θα έρθουν με τέτοιο σαρωτικό τρόπο και μέσα από καταστάσεις που θα είναι έτσι επιμελημένες ώστε να υπάρχουν οι λιγότερες δυνατές αντιδράσεις …ή και καμιά αντίδραση!

Μια επίμονη μάχη των επιστημόνων να ανακαλύψουν την προέλευση της ζωής, έως και την πρόληψη της εγκληματικότητας μέσω τεχνολογίας ανά γειτονιά!

Ένα ψηφιακό δίκτυο το οποίο θα ξέρει τα πάντα για σένα και θα σε περιορίζει ή θα σου δίνει την άδεια με γνώμονα τις μετρήσεις της υγείας σου, σωματικής και ψυχικής!

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι γεωφυσικές καταστροφές θα είναι έντονες με τον Ουρανό στον Ταύρο μέχρι το 2025 κάτι που θα ανάγει σε μείζον θέμα της νέας εποχής την κλιματική αλλαγή και την προστασία του πλανήτη!

Μια σειρά από λέξεις που ακούμε τώρα εν καιρώ πανδημίας δεν ήρθαν τυχαία… ήρθαν για να μείνουν ,τηλεκπαίδευση ,τηλεργασία ,clickaway …όχι ,δεν ήταν εμπνεύσεις της στιγμής λόγω ανάγκης!

Πρέπει να καταλάβετε πως κάθε τι που βλέπουμε έχει σχεδιαστεί με απόλυτη ακρίβεια εδώ και πάρα πολλά χρόνια…!!

Ο ψηφιακός κόσμος ,η ροή της πληροφορίας είναι το μέλλον των επαγγελμάτων   πλέον .Όλο το χρηματοοικονομικό σύστημα όπως το γνωρίζαμε θα αλλάξει!

Οι αλλαγές είναι τόσο ριζικές για να είναι εύκολες ,επομένως το ανθρώπινο αίσθημα του φόβου και του πανικού ,η απελπισία και η απόγνωση θα είναι τελικά οι δίοδοι για αυτές!

Το 2021 θα συνεχίσει να είναι ένας καταστροφέας του παλιού απλά σε μια πιο ήπια ή αν θέλετε πιο συγκαταβατική μορφή!

Ο Πλούτωνας εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω από το 2008 και πρέπει να διεκπεραιώσει τα θέματα οικονομίας! Κατά την είσοδο του τότε είχαμε την κατάρρευση του χρηματιστηρίου, την κατάρρευση της Γουώλ Στρητ. Τώρα με την βοήθεια των τετραγώνων Κρόνου – Ουρανού που θα αναλάβουν ένα κομμάτι της δουλειάς αυτής φέτος , θα πρέπει μέχρι το 2024 να ολοκληρώσει το έργο του. 

Παγκόσμια χρεωκοπία ,πείνα, νομισματικές αλλαγές….

Μπαίνουμε σε μια μια πολύ σημαντική στιγμή για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το Φεβρουαρίου του 2022, οι ΗΠΑ έχουν την Πλουτώνια επιστροφή τους, ο Πλούτωνας επιστρέφει για τις ΗΠΑ. Ήδη είναι αισθητή η αρχή των γεγονότων που φέρνει! Μια υπερδύναμη που δεν είχαμε ξαναδεί ποτέ τόσο διχασμένη και θα συνεχίσουμε να βλέπουμε την πτώση της ως και το 2024! Είναι απόλυτα λογικό ότι αυτό θα συμπαρασύρει ολόκληρο τον κόσμο δίνοντας μια επιπλέον αναταραχή στην ήδη υπάρχουσα κρίση στην ανθρωπότητα. Ανατροπές και αλλαγές που η χώρα δεν είχε ζήσει από την ίδρυση της ,μια περίοδος δεινών που με αποκορύφωμα το 2022 θα αναταράσσετε ως και το 2024

Sigma Press Office : Απ΄τον Μάρτιο έως τον Δεκέμβριο 2021 , δώστε έναν τίτλο σε κάθε μήνα για τη χώρα της Αμερικής, κάνοντας μια πιο εκτενή αναφορά στο χειρότερο και τον καλύτερο μήνα γι΄αυτήν.

Αθηναΐς Πέτρου : Η αστρολογία δεν μπορεί να περιοριστεί σε τίτλους κι ειδικά όταν εκπροσωπούν ένα τόσο δύσκολο διάστημα …. Ο επηρεασμός της Πλουτώνιας επιστροφής της Αμερικής μπορεί να γίνεται επίσημα το 2022 ,όμως χαρακτηρίζει όλο το 2021! Έχουμε την εκλογή ενός νέου πρόεδρου υπό άκρως περίεργες συνθήκες που επέφεραν την αμφιβολία και τον διχασμό.

Η παγκόσμια χρεωκοπία και οι κοινωνικοπολιτικές ταραχές θα χαρακτηρίσουν το σκηνικό και στην Αμερική. Αν και τα ΜΜΕ έχουν ξεχάσει τέτοιου είδους αναφορές γενικότερα ,ο Μάρτιος μέχρι και τα μέσα Ιουλίου και ο Δεκέμβριος όπως και ο Ιανουάριος είναι σαφώς δύσκολοι μήνες για την χώρα!

Μην ξεχνάτε πως το ερώτημα περί ολοκλήρωσης της θητείας του Μπάιντεν παραμένει μετέωρο! Όπως έχω γράψει σε άρθρο μου η σύνοδος Δία Κρόνου αποτελεί στατιστικά μια όψη απώλειας για Αμερικανούς προέδρους!

Όταν συμβαίνει κατά τη διάρκεια ενός έτους εκλογών, ο πρόεδρος είναι πιθανό να πεθάνει . Αυτό ισχύει από το 1940, εκτός από τις δύο τελευταίες μεγάλες συνόδους. Ωστόσο, έγιναν απόπειρες δολοφονίας εναντίον και των δύο αυτών προέδρων.

Sigma Press Office : Δώστε μας μια περιγραφή του Προέδρου Ντόναλντ Τράμπ βάση της εξέλιξης του ζωδίου του για το 2021 .

Αθηναΐς Πέτρου : Έχει ένα πολύ επικίνδυνο διάστημα φέτος με κυριότερες ημερομηνίες 26 Μαρτίου, τον Μάιο, στις 28 Ιουλίου όπως και στις 6 Οκτωβρίου 2021 πάντα με στατιστική απόκλιση κάποιων ημερών! Ο Τραμπ είναι ένας πολεμιστής και δεν θέλει να καταθέσει εύκολα τα όπλα ,θέλει να αποκαταστήσει την αδικία και γιατί όχι να επανέλθει διεκδικώντας! …. Θα πιεστεί από σκάνδαλα, πολλά θα αφορούν και την προσωπική του ζωή ,τα περιουσιακά του στοιχεία ,την πολιτική του. Όσο αφορά το τελευταίο κομμάτι δύσκολα θα μπορέσουν να του αποδώσουν ένα κατηγορητήριο που να μπορεί να σταθεί και το γνωρίζουν. Δεν θα αφήσει η Νέα Τάξη έναν άνθρωπο όπως τον Τραμπ να μπει εμπόδιο στους σχεδιασμούς της . Ο Ποσειδώνας ο πλανήτης των πολιτικών μηχανορραφιών και της ‘’ομίχλης” θέλει να τον στείλει ολοκληρωτικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. 

Θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός και να μην εμπιστεύεται τους φίλους ή τους συνεργάτες του ακόμα και αν η ψυχολογία του τον παροτρύνει προς τα εκεί! Θα πρέπει να προσέχει το υγρό στοιχείο σε κάθε μορφή ,τα δηλητήρια ,τις παγίδες και τις ενέδρες ακόμα και τα αέρια (αναθυμιάσεις) . Μπορεί πολύ εύκολα όλα αυτά να αποδοθούν σε μια καρδιακή προσβολή για παράδειγμα ή σε μια ξαφνική χρόνια ασθένεια! Θα πρέπει λοιπόν να μπορέσει να συνδεθεί με κατάλληλα άτομα ή πολιτικά περιβάλλοντα για να μπορέσει να ξεπεράσει τις Συμπληγάδες που έχει μπροστά του!

Sigma Press Office : Πως προβλέπεται το μέλλον του Joe Biden κατά τον χάρτη του για το 2021 .

Αθηναΐς Πέτρου : Ο Ερμής στάσιμος για να ορθοδρομήσει σε τετράγωνο με τον Κρόνο! Ας θυμηθούμε εδώ υπό ποιές αστρολογικές συνθήκες έγιναν οι Προεδρικές εκλογές που τον ανακηρύξαν ως πρόεδρο των ΗΠΑ! Σας ανέφερα σε ερώτηση πιο πάνω το ότι θα είναι κατόρθωμα να τελειώσει την προεδρική του θητεία! Ο Μπάιντεν έχει έναν αόρατο Άρη στο 12ο οίκο του κάτι που δείχνει ξεκάθαρα πως πρόκειται για ένα πιόνι μια άλλης ανώτερης από εκείνον εξουσίας και φυσικά μιλάμε για πλήρη συνεργασία με τις μυστικές υπηρεσίες. Πιστεύω πως πολλοί θα απογοητευτούν από την όποια διάρκεια της θητείας του! Πρόκειται για έναν πρόεδρο που θα αναλάβει να συνεχίσει το έργο προκάτοχων του σχετικά με φιλοπολεμικούς σχεδιασμούς. Το γνωστό Αμερικανικό αυτό πρότυπο βλέπουμε όμως να επηρεάζει και το εσωτερικό των ΗΠΑ!

Θα είναι πραγματικά ιστορικά τα γεγονότα ! Μια χώρα διχασμένη, με τεράστιες αλυσίδες εταιριών να χρεοκοπούν αρά και εκατομμύρια ανέργων (κάτι που θα δούμε σε παγκόσμια κλίμακα) θα πιέσει τόσο το κυβερνητικό σχηματισμό όσο και το κόμμα του κάτι που ίσως εκτός από εντονότατους τριγμούς επιφέρει και τον σοβαρό κλονισμό της υγείας του .

Οι συσχετισμοί που αναμένεται να αναπτύξει ο Μπαιντεν όπως και η πολιτική του θα είναι ένα γέρο χαστούκι για πολλούς και κάποιες από τις παρεμβάσεις του σε αυτόν τον τομεα θα είναι μη αναμενόμενες !!!

Sigma Press Office : Τι αλλαγές προβλέπονται για το 2021 στο οικονομικό σύστημα της Αμερικής .

Αθηναΐς Πέτρου : Το χρήμα όπως το γνωρίζαμε θα εξαφανίσει σταδιακά μέχρι που θα το θυμόμαστε πια ως ένα παλιό χαρτί ή κέρμα συναισθηματικής αξίας .Το δολάριο και όχι μόνο αυτό θα υποτιμηθεί λογω της παγκόσμιας οικονομικής πτώχευσης και εδώ έρχεται ο ψηφιακός Υδροχόος με τον Ουρανό στον Ταύρο να φέρουν τις νομισματικές αλλαγές.

Η χρηματοπιστωτική αγορά θα αλλάξει μορφή μέσω των κρυπτονομισμάτων δίνοντας έτσι την εντύπωση στη μάζα(Υδροχόος) ότι μπορεί και αυτή να αποκτήσει χρήμα όπως και η ελίτ!

Πολλά θα δούμε σε σχέση με αυτά! Το αμέσως επόμενο δεδομένο που έχουμε μπροστά μας είναι η αλλαγή του τραπεζικού συστήματος και αν λάβουμε υπόψη ότι εκδόθηκε και δοκιμάζεται για να είναι σε ετοιμότητα το ψηφιακό νόμισμα επισήμως από την Ευρωπαϊκή Ένωση ,νομίζω ότι πολλά αποτελούν οριστικό παρελθόν για την οικονομία όπως τη γνωρίζαμε!

Η ταξιδιωτική βιομηχανία δεν θα ανακάμψει φέτος. Πιθανότατα θα δούμε την πλήρη ανάκαμψη της σταδιακά ίσως μέχρι το 2022 (το πρώτο εξάμηνο του έτους).

Πρέπει να είμαστε πολύ συντηρητικοί. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τα χρήματά μας και τις επενδύσεις μας. Δεν είναι ένας χρόνος για να κάνουμε επικίνδυνες επενδύσεις. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αγορά και εμπόριο, ή για να προσπαθήσουμε να βγάλουμε βραχυπρόθεσμα κέρδη. Το πρώτο εξάμηνο του 2021 προστατεύεται αλλά μετά τον Ιούλιο, θα αρχίσει να διαφαίνεται η έντονη πτώση τότε αρχίζω να βλέπω μια ακραία εξασθένιση της χρηματοπιστωτικής αγοράς. Το ίδιο συμβαίνει και με την αγορά ακινήτων αλλά να πω εδώ ότι όσοι μπορείτε να κρατήσετε γη ή ακίνητα στην ιδιοκτησία σας , προσπαθήστε το! Ο Δίας από το 2023 και μετά θα δώσει αξία στη γη .

Sigma Press Office : Πως βλέπετε την εξέλιξη του Νόμου ΝESARA που εξελίσσεται και ως νόμος GESARA παγκοσμίως . Πιστεύετε ότι θα εξελιχθεί μέσα στο 2021 ξεκινώντας απ΄την Αμερική ; 

Αθηναΐς Πέτρου : O Barnard Harvey Francis – Σύμβουλος διδασκαλίας σχετικά με την βιομηχανία ηλεκτρικής ενέργειας σε πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών έκανε το διδακτορικό του στη θεωρία συστημάτων για την οικονομία το οποιο δημοσιευτηκε στο βιβλιο “Draining the Swamp” .Πρότεινε αλλαγές νομισματικού και φορολογικού συστήματος προς όφελος της ιδιοκτησίας κατοικίας και της δικαιοσύνης των φορολογουμένων . Υπάρχουν πάρα πολλές ανάλογες προτάσεις και θεωρίες και πρόσφατα συναντήσαμε ανάλογες και στον Ελληνικό χώρο! Πάντα κι από οτιδήποτε μπορούμε να ωφεληθούμε σε θεωρητικό επίπεδο ! Έτσι ακριβώς με αυτή την θεωρητική και φιλοσοφική οπτική αντιμετωπίζω και το συγκεκριμένο! Θα σας απαντήσω με το εξής ερώτημα! Αν υποθέσουμε ότι όλα όσα ονειρικά αναφέρονται στο συγκεκριμένο νόμο θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα … πιστεύετε πως θα υπήρχε έστω και μια περίπτωση η Παγκόσμια Νέα Τάξη να επιτρέψει την εφαρμογή τους; 

Καταλαβαίνω την απόγνωση ,την απελπισία και πόσο μάλλον τώρα που έχουμε πλήρη κατάρρευση του οικονομικού συστήματος . Όμως θέλει πολύ προσοχή , γιατί τόσο η παραφιλολογία όσο και οι  “προφήτες” της, έχουν ακόμα πιο πρόσφορο έδαφος για να μας αποπροσανατολίσουν με ίδιον όφελος αν όχι άμεσα -γιατί θα ήταν κραυγαλέο – στο απώτερο μέλλον!

Στους έσχατους καιρούς – και αυτούς διανύουμε (που φυσικά δεν ήταν η καταστροφή του κόσμου όπως με την μορφή που φανταζόμασταν), πολλά θα ακούσετε είπε ο Χριστός!!! Ας είμαστε λοιπόν πιο σώφρονες και συνετοί και ας κατανοήσουμε πως είμαστε ένα μυρμήγκι μπροστά σε ένα τανκ!    Και όπως Εκείνος είπε ,   θα υπομείνουμε ,θα περάσουμε δεινά αλλά το μόνο που θα πρέπει να κρατήσουμε είναι η Πίστη μας! Είναι το μόνο μας πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο και πρέπει να το προφυλάξουμε ακόμα κι από εκείνους που προσχηματικά θα φαίνεται ότι το υπερασπίζονται!!

Ας μην ξεχνάμε ότι μπορεί να ξεριζωθεί το παλιό και μαζί του και οι εξουσίες ,αλλά κι αλλαγές αυτές θα έρθουν από ανθρώπους κα πάλι άνθρωποι θα αναλάβουν το νέο !!! Μοιάζει λίγο με ένα σκοτεινό παιχνίδι που ξέρεις ότι δίνεις εξουσία στον άνθρωπο – γιατί πολύ εύκολα μπορεί να τον διαφθείρει ….να ξεχάσει ποιος ήταν ,από πού προήρθε ,ποιος είναι ο στόχος για τον οποίο παλεύει …. Και έτσι ο διχασμός του αλτρουιστή Υδροχόου να γίνει μπούμερανγκ για την ανθρωπότητα! Ποια εξουσία πάνω από τις εξουσίες παίζει παιχνίδια με τον άνθρωπο και τις αδυναμίες που κουβαλά από την ύπαρξη του ;;

Sigma Press Office : Από ποιά χρονιά πιστεύετε σε μια θετική εξέλιξη των Παγκοσμίων καταστάσεων και πως την βλέπετε μέσα απ΄τη μελέτη σας .

Αθηναΐς Πέτρου : Για το πρώτο εξάμηνο του τρέχοντος έτους (2021) περιμένω ότι ο COVID θα παραμείνει μαζί μας. Δεν θα εξαφανιστεί εντελώς το δεύτερο εξάμηνο του έτους, αλλά  θα γίνει όλο και λιγότερο το βασικό πρόβλημα.

Ο COVID θα είναι αρκετά ισχυρός μέχρι τον Αύγουστο όπου θα παύσει να είναι μια τεραστία απειλή ,χωρίς αυτό να σημαίνει πως εξαφανίζεται !

Ωστόσο, το 2021, αφορά το πεπτικό μας σύστημα… Αυτό συμβαίνει επειδή αυτή η περιοχή του σώματος κυβερνάται από τη γη σύμφωνα με την Κινεζική αστρολογία. Πολλές φορές ενεργοποιούνται προβλήματα σε αυτούς τους τομείς του σώματός μας. Γι ‘αυτό ίσως να υπάρχει κάποιο είδος ασθένειας που να επιτίθεται στο πεπτικό σύστημα ή μια μετάλλαξη του Covid που να επηρεάζει τα όργανα του πεπτικού. Απλώς το αναφέρω για να το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Βέβαια μπορούμε να κρατήσουμε αυτή την πληροφορία μόνο για να γνωρίζουμε ότι θα είμαστε πιο επιρρεπείς σε θέματα του πεπτικού . Επίσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, δώστε προσοχή στην υγεία του εντέρου και προσέξτε αυτό που τρώτε!

Ζητήματα που σχετίζονται με τη γη ή τη γεωργία ή τα γεωργικά προϊόντα θα βγουν στο προσκήνιο και ίσως θα μπορούσαμε να βιώσουμε έναν λοιμό σε ορισμένα μέρη του κόσμου. Θα μπορούσαμε επίσης να βιώσουμε αυξημένους σεισμούς και κατολισθήσεις όπως και ηφαιστειακή δραστηριότητα, με τον Ουρανό στο Ταύρο αυτό θα είναι έντονο μέχρι το 2025.

Η Κεντρική Αμερική ,η Καλιφόρνια , Ιταλία ,το Αιγαίο και η Τουρκία και μάλιστα με ένα γεγονός που θα επηρεάσει και την Κύπρο είναι από τα μέρη SOS σε αυτά τα θέματα .

Η διαμετακόμιση συγκεκριμένων πλανητών θα είναι το τέλος των δεινών της ανθρωπότητας! Το 2027 λοιπόν νομίζω ότι πια ο άνθρωπος θα είναι όντως και όχι φαινομενικά στο προσκήνιο με θετικό πρόσημο! Έχουμε μπροστά μας δύσκολα χρόνια μέχρι το 2024 και θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό . Μια γενικευμένη σύρραξη είναι πολύ πιθανή ακόμα και μέσα στο 2022 . Μετά από μια πανδημία και μια οικονομική κατάρρευση πάντα η ανθρωπότητα έφτανε σε μια τέτοια κατάληξη . Είναι πολύ πιθανό η λεκάνη της Μεσογείου να είναι το σκηνικό ! Οι συσχετισμοί δυνάμεων πρέπει να αλλάξουν και οι υπερδυνάμεις πληγωμένες ή λιγότερο πληγωμένες πρέπει να ξαναμοιράσουν την πίτα του Νέου Κόσμου! Από το 2025 ο κόσμος θα έχει οριοθετήσει τις αλλαγές που θα έχουν αλλάξει τις ζωές μας και από το 2027 θα μπορούμε να πούμε επιτέλους ότι ξαναζούμε!!

Αυτό που θα πρέπει να κρατήσουμε όσο διανύουμε την περίοδο των σκοτεινών Συμπληγάδων είναι ότι τίποτα δεν έγινε τυχαία!!Όλα είναι μέρος ενός Θεϊκού σχεδίου κι εμείς ξεπληρώνουμε ένα κάρμα βαρύ αλλά απαραίτητο για να επέλθει η ατομική και συλλογική μας κάθαρση! Μέσα σε αυτά τα χρόνια δεν πρέπει να ξεχάσουμε τις βάσεις και τα θεμέλια της εποχής των Ιχθύων, της εποχής του Χριστού ,της θρησκευτικότητας και να τις μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας και να ζητήσουμε να κάνουν και εκείνα το ίδιο στα δικά τους παιδιά!!

Είναι το κομμάτι που δεν πρέπει να λείψει από το πάζλ της εποχής του Υδροχόου! Αν και μετά από πολλά χρόνια κανείς δεν θα το θεώρει απαραίτητο ….όσοι το κρατούν σαν πολύτιμο φυλακτό μέσα τους θα καταλάβουν πως κρατούν το κλειδί για την Σωτηρία της Ψυχής και τη σύνδεση τους με το Θεϊκό! Αυτό προστατέψτε …τη σύνδεση με το Θεό! 

Σε όποια θρησκεία και αν πιστεύετε ,ακόμα και αν δεν πιστεύετε σε τίποτα μην αφεθείτε έρμαια στη αποσύνδεση από το συμπαντικό καλό! Όταν όλα αυτά θα φαίνονται ότι δεν έχουν καμιά σημασία… τότε θα είναι η στιγμή που θα σας είναι περισσότερο απαραίτητα!Ευχαριστούμε από καρδιάς την κυρία Πέτρου για την πολύτιμη στήριξη της στη γνώση και τη σωστή προετοιμασία μας για όσα έρχονται …

ΑΘΗΝΑΙΣ ΠΕΤΡΟΥ 

https://athinaisastrology.com/

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 6987 101894

Πείτε μας την γνώμη σας

Περισσότερα

Μην Χάσετε

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε Μας

Close Menu