Σήμερα,ένα νέο ταλαντούχο άτομο, ο Παναγιώτης Στεφανίδης βρίσκεται κοντά μας!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Σήμερα,ένα νέο ταλαντούχο άτομο βρίσκεται κοντά μας,σε μια βόλτα στα σοκάκια της Πλάκας κάνοντας μας μια «μικρή» εξομόλογηση και βοηθώντας μας να τον μάθουμε,να τον καταλάβουμε,να τον αφουγκραστούμε …

Παναγιώτη Στεφανίδη,σε προκαλούμε να απαντήσεις στα δέκα ερωτήματα της γνωριμίας σου με το κοινό της Sigma.

Sigma Press Office : Παναγιώτη,ποιά Ελληνική πόλη σε έφερε στον κόσμο;

Παναγιώτης Στεφανίδης : ( χαμόγελο ) Γεννήθηκα στα Γιάννενα! Το 1998 … Αλλά μεγάλωσα στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας.

Sigma Press Office : Πως προέκυψε η σχέση με την μουσική κι από πότε;

Παναγιώτης Στεφανίδης : Από πολύ μικρός … 7 ετών που έγινα μέλος της Φιλαρμονικής και της χορωδίας του Δήμου.Μετά στα 13 μου χρόνια πέρασα τις εξετάσεις στο Μουσικό Σχολείο Κορίνθου απ΄όπου αποφοίτησα το 2016 …

Sigma Press Office : Απ΄ότι μας είπε ένα «πουλάκι» ήσουν απόφοιτος αριστούχος ! Διαβαστερό παιδί …

Παναγιώτης Στεφανίδης : Ναι η αλήθεια είναι ότι ήμουν αριστούχος και πάντα μου άρεσε το διάβασμα … Ωραία χρόνια ! Κάθε ηλικία έχει τα ωραία της …

Sigma Press Office : Και μετά;

Παναγιώτης Στεφανίδης : Πριν το μετά ήταν το παράλληλα … (χαμόγελο) Παράλληλα σπούδασα πιάνο στο ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΩΔΕΙΟ με υποτροφία πάλι με εξετάσεις…

Sigma Press Office : Θες να μας μιλήσεις για την δική σου ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ;

Παναγιώτης Στεφανίδης : (χαμόγελο)Όλα τα ξέρεις ! Συμμετείχα στην παράσταση του θεατρικού εργαστηρίου του Θανάση Καραγιάννη μαζί με το μουσικό συγκρότημα ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ.

Sigma Press Office : Και η σχέση σου με την μεγάλη ερμηνεύτρια Μαντώ;

Παναγιώτης Στεφανίδης : Υπέροχη! Έκανα μαθήματα φωνητικής μαζί της στο τμήμα VOCAL PERFORMANCE του «Ωδείου Τέχνης Γιώργος Β.Φακανάς».

Sigma Press Office : Και ο Νίκος Μουρατίδης;

Παναγιώτης Στεφανίδης : (χαμόγελο)Το «Κάνε μου like» ήταν μεγάλη εμπειρία για εμένα!Κατάκτησα εκεί την πρώτη θέση στην βαθμολογία της επιτροπής… Επιτροπή ήταν ο Νίκος Μουρατίδης,ο Θάνος Καλλίρης και η Σοφία Μουτίδου.Παρουσιάστρια η Αννίτα Πάνια !

Sigma Press Office : Μια μεγάλη εμπειρία ακόμη;

Παναγιώτης Στεφανίδης : Βέβαια … Το 2018 συμμετείχα στο musical WEST SIDE STORY στο ρόλο του Riff στην μουσικοθεατρική σκηνή «Αθήνα Live»

Sigma Press Office : Και τώρα που βρίσκεσαι;

Παναγιώτης Στεφανίδης : Φέτος ολοκληρώνω τις σπουδές μου στη μουσική στο ΩΔΕΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ με καθηγήτρια την Λία Βίσση.

Sigma Press Office : Συνεχώς εξελίσσεις τις σπουδές σου μαθαίνω αλλά είσαι και φοιτητής στο Πανεπιστήμιο.

Παναγιώτης Στεφανίδης : (χαμόγελο) Ναι είμαι φοιτητής του Τμήματος Νοσηλευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης … ΄Εχω παρακολουθήσει σεμινάρια υποκριτικής,musical performance κι έχω παίξει και σε ταινία.Μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω και θέλω να το εξελίξω!

Sigma Press Office : Πολλά τα live σου και μας αρέσεις πολύ κι εσύ κι οι μουσικοί σου συνοδοιπόροι!

Παναγιώτης Στεφανίδης :  Σ΄ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι ότι κάνω πολλές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και συναυλιακούς χώρους κι έχω πολύ καλούς μουσικούς δίπλα μου!

Sigma Press Office :  Μεγάλες επιτυχίες σε περιμένουν,Παναγιώτη!Σ΄ευχαριστούμε …

Παναγιώτης Στεφανίδης : Εγώ σας ευχαριστώ και συγχαρητήρια γι΄αυτό που κάνετε γιατί είστε οι πρώτοι και οι καλύτεροι στο κανάλι σας.Κι αυτό με τις παρουσιάσεις των νέων καλλιτεχνών είναι μεγάλο βήμα για όλους εμάς! Να είστε καλά!

Πείτε μας την γνώμη σας

Περισσότερα

Μην Χάσετε

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε Μας

Close Menu