Ο Θεόδωρος Κολοβός υπογράφει …

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Όταν γίνονται νέες κινήσεις στον κινηματογράφο από ταλαντούχους δημιουργούς , τότε αγκαλιάζουμε αυτούς που πρωτοστατούν και υποκλινόμαστε στο μεγαλείο της ψυχής τους να μάχονται δυναμικά σ΄αυτή την τόσο δύσκολη εποχή που βιώνουμε όλοι μας .

Η νέα ταινία του Θεόδωρου Κολοβού είναι κοινωνική με αρκετά κωμικά στοιχεία και δείχνει έξυπνα τι έκανε η κρίση στις ανθρώπινες σχέσεις . Αυτή η κρίση δεν είναι μόνο οικονομική αλλά και πολιτιστική και έχει πάει ακόμα πιο βαθιά χτύπησε ότι αγαπάμε βαθιά – τη φιλία, την αγάπη και την οικογένεια .

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την κριτική της δημοσιογράφου Άννας Αποστολοπούλου για την ξεχωριστή αυτή ταινία : https://www.facebook.com/annyra.math/posts/10219919544999783

Λίγα λόγια απ΄τον Θεόδωρο Κολοβό , τον δημιουργό της ταινίας 

 Αυτά τα μηνύματα που θέλει η ταινία μας να δώσει στον κόσμο, νομίζω πως είναι πάρα πολλά. Αλλά στο τέλος το πιο σημαντικό από όλα είναι τα παιδιά, ότι χωρίς αυτά δεν υπάρχει αύριο για κανένα πολιτισμό, για καμία χώρα και ότι κάθε παιδί έχει δικαίωμα στην επιλογή να βρει την δική του πορεία τη δική του φλόγα!!!

Πείτε μας την γνώμη σας

Περισσότερα

Μην Χάσετε

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε Μας

Close Menu