Το Action In Greece σας ταξιδεύει με την Παγκοσμίως – γνωστή του έντιμη , εύστοχη και λειτουργική δραστηριότητα – με πολύ συνέπεια και αγάπη – στο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ απ΄το Α έως το Ω . Η Ελληνική Γαστρονομία αποκτάει τη θέση που της αξίζει , κάτω απ΄την Παγκόσμια οικογένεια του brand name της δράσης Action In Greece – με τη σφραγίδα του Ομίλου ΜΜΕ , τηλεοπτικών παραγωγών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών κινηματογράφησης και global προώθησης της Sigma Media Group .
Το Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας αποτελεί τον κορυφαίο οδηγό γεύσης και ποιότητας – που επιβραβεύει τα Ελληνικά προιόντα και τους Έλληνες παραγωγούς – που με πολύ σεβασμό και καθημερινή προσπάθεια – αφήνουν το ύψιστο αποτύπωμα τους στο τραπέζι μας .
Α΄φάση ένταξης στην κορυφή : Ιανουάριος – Ιούνιος 2022
#Action_In_Greece
#ΑΩ_Action_In_Greece
#The_Anthology_of_Greek_Gastronomy
#actioningreece
#Action_In_Greece_MCF_5th_anniversary_celebration
Ας καλωσορίσουμε στην Παγκόσμια οικογένεια του Action In Greece , τα εξαιρετικά προιόντα ελαιολάδου και ελιάς της εταιρείας Konos Hill και τους δημιουργούς της εταιρείας , Μαρία Μιχελή και Βασίλη και Δημήτρη Αδαμίδη .
Distinguished by the
” 5 stars “
of THE ANTHOLOGY
OF GREEK GASTRONOMY
Στο βορειότερο σημείο της Ελλάδας η εταιρεία Konos Hill καλλιεργεί , εδώ και τέσσερις γενιές, την τοπική ποικιλία Μάκρης στον παραδοσιακό ελαιώνα.
Τα τελευταία χρόνια, έχουν τη δυνατότητα εξαγωγής «εν ψυχρώ» του ελαιολάδου τους, στο ιδιόκτητο διφασικό τους ελαιοτριβείο, λίγες μόλις ώρες από τη συγκομιδή των ελιών.
Τα τελικά προϊόντα ελαιολάδου αποθηκεύονται σε ανοξείδωτες δεξαμενές σε ελεγχόμενο περιβάλλον μέχρι και την εμφιάλωσή τους.
Οι επιτραπέζιες ελιές επεξεργάζονται με φυσικό τρόπο και τα τελικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, μαρτυρούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της ποικιλίας Μάκρης και του λόφου Κώνου (Konos)!
https://www.konoshill.com/index.php/el/
https://www.facebook.com/konoshill/?ref=page_internal
https://www.instagram.com/konoshill/
Distinguished report – Edited by Sigma Press Office