Οι κορυφαίοι – διακριθέντες παραγωγοί στην Ελλάδα : Καλωσορίζουμε το εξαιρετικό ελαιόλαδο Ranis evoo και τον Σπύρο Αναγνωστόπουλο , στο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ του Action In Greece !

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Το Action In Greece σας ταξιδεύει με την Παγκοσμίως – γνωστή του έντιμη , εύστοχη και λειτουργική δραστηριότητα – με πολύ συνέπεια και αγάπη – στο ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ απ΄το Α έως το Ω . Η  Ελληνική Γαστρονομία αποκτάει τη θέση που της αξίζει , κάτω απ΄την Παγκόσμια οικογένεια του brand name της δράσης Action In Greece – με τη σφραγίδα του Ομίλου ΜΜΕ , τηλεοπτικών παραγωγών και ολοκληρωμένων υπηρεσιών κινηματογράφησης  και global προώθησης της Sigma Media Group .

Το Ανθολόγιο της Ελληνικής Γαστρονομίας αποτελεί τον κορυφαίο οδηγό γεύσης και ποιότητας – που επιβραβεύει τα Ελληνικά προιόντα και τους Έλληνες  παραγωγούς –  που με πολύ σεβασμό και καθημερινή  προσπάθεια – αφήνουν το ύψιστο αποτύπωμα τους στο τραπέζι μας  . 

            Α΄φάση ένταξης στην κορυφή  : Ιανουάριος  – Ιούνιος  2022

#Action_In_Greece
#ΑΩ_Action_In_Greece
#The_Anthology_of_Greek_Gastronomy
#actioningreece

#Action_In_Greece_MCF_5th_anniversary_celebration

5 stars – distinguished

Ας καλωσορίσουμε στην Παγκόσμια οικογένεια του Action In Greece , το εξαιρετικό ελαιόλαδο Ranis evoo και τον δημιουργό του , κύριο Σπύρο Αναγνωστόπουλο .

Anagnostopoulos N. Spiridon
Founder Ranis evoo – Agronomist

#ranis_evoo#patrini_variety#koutsourelia#Castello_del_Barone#Patra#oliva_verde#crimson_bottle#evoo#extra_virgin_oliveoil#polyphenols#productofgreece#extravirginoliveoil#oliveoil#healthclaimoliveoil#HighPhenolicEvoo#healthclaim#food#agrotourism#mediterraneanlovers#greekfood#patrasfood#gourmetoliveoil#premiumoliveoil#healthyrecipes#foodforsoul#greece

Ranis evoo

Agrofitiki
Agricultural supplies olive oil production & standardization
Headquarters: P.O.Box 26 225 Al.Ipsilantou 149 Patras, Greece
Branch Store: P.O.Box 26 500 Dimokratias 72 Ovria, Patras, Greece
t | Headquarters: +30 2610625692
t | Branch Store: +30 2610526320
e: agrofitiki@gmail.com

KOYTSOURELIA

Πείτε μας την γνώμη σας

Περισσότερα

Μην Χάσετε

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε Μας

Close Menu