Εκπαιδευτείτε Κι Αποκτείστε Τις Γνώσεις Για Μια Μεγάλη Επαγγελματική Εξέλιξη ! Η Mαδεροθεραπεία αποτελεί ένα μεγάλο επίκεντρο γύρω απ΄τον άνθρωπο και την σωματική και ψυχική του υγεία !

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Το La Bella Signora Ιδρύει Την Πρώτη Και Μοναδική Μαδεροθεραπεία Academy Στην Ελλάδα…

Σε δύο τμήματα σεμιναρίων των 4-5 ατόμων,θα διδάσκεται η τέχνη της μαδεροθεραπείας,που θα αφορά σε ήδη επαγγελματίες του χώρου της αισθητικής και  της φυσιοθεραπείας όσο και σε νέους ανθρώπους για  την δημιουργία επαγγελματικής εξέλιξης κι αποκατάστασης.

Πρόκειται για ένα τμήμα αρχαρίων κι ένα τμήμα προχωρημένων με θεωρία και πρακτική με τον τίτλο hands on,όπου θα υπάρχουν πραγματικά μοντέλα για την εκπαίδευση κι εξάσκηση των ενδιαφερομένων.

Στους συμμετέχοντες στα σεμινάρια θα δίνονται σαν δώρο τρείς βασικοί πλάστες.Το πρόγραμμα των σεμιναρίων θα προσαρμόζεται ανάλογα με τις ανάγκες των μαθητών.

  Το La Bella Signora είναι ο πρώτος χώρος στην Ελλάδα ο οποίος εξειδικεύεται σε μια καινοτόμο τεχνική μασάζ τη Μαδεροθεραπεία.Απευθυνόμαστε και σε αρχάριους και σε επαγγελματίες που θα ήθελαν να μάθουν και να εντάξουν αυτήν την τεχνική στο χώρο τους.

Η Μαδεροθεραπεία είναι 100% φυσική μέθοδος που εφαρμόζεται σε πρόσωπο και σώμα με πολλούς διαφορετικούς και ειδικά κατασκευασμένους ξύλινους πλάστες.

Η Μαδεροθεραπεία στόχο έχει :

  • να ενεργοποιήσει το μεταβολισμό
  • να διεγείρει το λεμφικό σύστημα
  • να εξαλείψει την κυτταρίτιδα
  • να μειώσει το λίπος
  • να συσφίξει το δέρμα
  • να χαλαρώσει νου και σώμα    

Απολαύστε τα οφέλη της μαδεροθεραπείας,μαθαίνοντας τα πάντα για την επιστήμη της …

Website

Email: info@labellasignora.gr

Επιμέλεια ρεπορτάζ : Sigma Press Office

Πείτε μας την γνώμη σας

Περισσότερα

Μην Χάσετε

Τελευταία Νέα

Ακολουθήστε Μας

Close Menu